fbpx

7 retters sjømatfest på Spisekroken

7 retters sjømatfest på Spisekroken 4000 3000 Bergen Sjømatfestival

FAKTA

Dato
16.-18. februar

Sted
Klostergaten 8, 5005 Bergen

Pris
725,-

Påmelding

Spisekroken har funnet frem de beste smakene fra havet, og inviterer til 7 retters sjømatfest under Bergen Sjømatfestival!


Her kan du se hele menyen:

  • Østers: Granite laget på Kvestadsider og sitrus.
  • Kamskjell: Karamelisert blomkål pure, løk kraft, brødchips og sitron kaviar.
  • O-skjell: Selleri ragu, syltet og brent selleri, pepperrot skum og purreløkolje.
  • Blåskjellsuppe: Røykte blåskjell, syltet knutekål og urte olje
  • Dagens bi-fangst: Sjøkreps saus, grønnkål
  • Ost: Vellagret hvit Underdal, ung Holtefjell og Fønix.
    Knekkebrød, honning og eplekompott.
  • Baked Alaska:Tyttebærsorbet.