FAKTA
Sett av fredagskvelden 17. februar til en sanseopplevelse av en annen verden– på Fjellskål Sjømatrestaurant.
Denne aften byr en av landets råeste vinkelnere, Camilla Tufte fra Better Wines og en av Bergens fremste kokker, Bjarte Finne fra Fretheim Hotel i Flåm, på en ren kulinarisk nytelse.
Dere vil få servert en spesialkomponert 6-retters middag, der Bjarte Finne tar de beste råvarene fra havet til et enda høyere nivå med kulinariske grep i en ny nordisk stil; norsk og lokalt. Camilla Tufte gir deg anledning til å stifte bekjentskap med 6 utsøkte viner fra deres imponerende portefølje.
Velkommen til en helaften uten sidestykke i nyere vestlandsk mathistorie- en ut a’ dæ sjæl opplevelse!
Nb! Kun 18 plasser. Prisen inkluderer: 6-retters meny med 6 håndplukkede viner til.
*Bindende påmelding, avmelding inntil 48 timer før arrangementsdato.
