FAKTA
Tenk at det har gått 20 år siden Alf og Odd-Einar ønsket velkommen til Holmen for aller første gang!
Mye har endret seg siden den gang, og lite visste de da om sjømateventyret som ventet dem. Som en forsmak på jubileet inviterer vi nå til en helt egen jubileumsmeny under Bergen Sjømatfestival. Vi ønsker å ta gjestene med på en sjømatreise som viser utviklingen de siste 20 årene.
Menyen blir en hyllest til sjømaten der vi følger utviklingen som har skjedd siden åpningen i 2003. Vi starter kvelden med gode historier og deilige sjømatsmaker fra fortid, nåtid og det vi ser for oss i fremtiden. Videre serveres en nydelig 5-retters meny med fokus på klassikere fra oppstart frem til i dag. Som den gang da blir det Steffen og Håkon som kokkelerer på kjøkkenet. HJERTELIG velkommen til en RÅ SJØMATREISE på Holmen.
Pris for mat og transport: kr. 1645,- per gjest. Inkluderer velkomst med smaksprøver og gode historier, 5-retters historisk meny og båttransport tur/retur Bergen.
Pris for drikkepakke: kr. 995,-. Inkluderer drikkepakke med aperitiff + 5 enheter.