fbpx

Franskinspirert sjømat i Brasseriet på Opus 16

Franskinspirert sjømat i Brasseriet på Opus 16 2040 1362 Bergen Sjømatfestival

FAKTA

Dato
14.-18. februar

Tidspunkt
17:30–22:00 (lørdag 12:00–22:00)

Sted
Vågsallmenningen 16, 5014 Bergen

Pris
895,-

Påmelding

I Brasserie på Opus 16 får du tradisjonelle franske retter laget av de ypperste lokale råvarer. Til Bergen Sjømatfestival har de satt sammen en nydelig tre-retters meny med franskinspirert sjømat


Dette er menyen:

NOIX DE ST JACQUES

Strandkrabbebisque med speket kamskjell

CABILLAUD PREMIUM

Pannestekt skreifilet servert med blåskjellsaus, spinatpuré og mandler.

HVIT SJOKOLADE

Filosylinder fylt med hvitt sjokoladeskum og hvit sjokolade servert med avokadoiskrem.

Pris: 895,-/pers