fbpx
17 februar

Kveite-mosaikk og skrei på Aster

Kveite-mosaikk og skrei på Aster 1536 2048 Bergen Sjømatfestival

FAKTA

Dato
16. - 18. februar

Tidspunkt
17:00

Sted
Damsgårdsveien 55, 5058 Bergen

Pris
610,-

Send epost

Restaurant Aster feirer sjømaten som er på sitt beste, og seiler inn i Bergen Sjømatfestival-feiringen med en sesongbasert tre-retters meny! Du kan forvente tradisjonelle råvarer etter sesong, laget i deres elegante stil.


Kveite-mosaikk og Skrei torsdag og fredag

Fra 16. – til 18. februar tilbyr Aster en tre-retters meny til 610,-!

Festivalmenyen består av:

  • Kveite-mosaikk – eggekrem, rømme og sprø kapers
  • Skrei – løkpure, syltet bete og rødbetsaus
  • Yoghurt moussè – karamellisert hvit sjokolade, rømmeis og persillegranité

Bestilling kan gjøres via:
booking@restaurantaster.no

Skriv «Bergen Sjømatfestival» i bestillingen.

Kjøkkenet er åpent fra 16.00 til 21.30, og baren til 23.30 torsdag til lørdag.