FAKTA
RESTAURANT 1877 feirer 10 år med MAT MED KJÆRLIGHET & KUNNSKAP – og det ønsker de å gjøre sammen med dere under Bergen Sjømatfestival.
Med seg på laget har de fått selveste Christer Økland, tidligere kjøkkensjef og medeier. Sammen med nåværende kjøkkensjef, Nikolas Carlsen, presenterer han en storslagen jubileumsmeny med 10 serveringer.
1877 inviterer til en kulinarisk reise med matopplevelser inspirert av det de var, utviklingen underveis og det de har blitt i dag.
HISTORIEN:
Restaurant 1877 ble startet av Christer Økland og My-Helen Ovesdotter Hillbom. Navnet hentet de fra året da Kjøttbasaren åpnet. Tanken og filosofien bak konseptet var Mat med Kjærlighet & Kunnskap. Det var viktig for dem å bevare Bergens historie, både i utforming av restauranten, nært samarbeid med lokale leverandører og ved bruken av lokale råvarer i sesong. Stikkord som kjærlighet, kunnskap, stolthet, nysgjerrighet og lidenskap har vært viktige for å skape en god bedriftskultur blant ansatte, i tillegg til et godt sted å være for gjestene. Det vil vi påstå at de lyktes med! Restauranten har fortsatt å vokse og besøkstallene er stigende.
Restaurant 1877 ble startet av Christer Økland og My-Helen Ovesdotter Hillbom. Navnet hentet de fra året da Kjøttbasaren åpnet. Tanken og filosofien bak konseptet var Mat med Kjærlighet & Kunnskap. Det var viktig for dem å bevare Bergens historie, både i utforming av restauranten, nært samarbeid med lokale leverandører og ved bruken av lokale råvarer i sesong. Stikkord som kjærlighet, kunnskap, stolthet, nysgjerrighet og lidenskap har vært viktige for å skape en god bedriftskultur blant ansatte, i tillegg til et godt sted å være for gjestene. Det vil vi påstå at de lyktes med! Restauranten har fortsatt å vokse og besøkstallene er stigende.
Fredag 17. og lørdag 18. februar inviterer de til storslått jubileumsfeiring.
Pris per gjest kr. 1595,-
Tilhørende drikkepakke kr. 1395,-
Tilhørende drikkepakke kr. 1395,-