fbpx
17 februar

Sjømatfestival på Admiral

Sjømatfestival på Admiral 2560 1920 Bergen Sjømatfestival

FAKTA

Dato
17.-18. februar

Sted
C. Sundts gate 9, 5004 Bergen

Pris
465,- / 585,-

Send epost

Det er ikke tilfeldig at sjømatfestivalen og skreisesongen klaffer. Clarion Hotel Admiral Restaurant gleder seg til Bergen Sjømatfestival og kjøkkenet har laget til en herlig festivalmeny i anledningen. Enten du velger 2-retters eller 3-retters får du nydelig posjert skrei til hovedrett.


Fredag 17. feb åpner Clarion Hotel Admiral Restaurant baren, Living Room, kl 15:00. Mellom kl 16-17 står kjøkkensjefen klar med noen nydelige smakebiter fra havet til de som kommer innom ?  Restauranten åpner kl 17.00 og kjøkkenet har laget til en herlig 3-retters festivalmeny.

Nyt middagen med nydelig utsikt mot Vågen, Fløyen og Bryggen og noe godt i glasset.

Dette er menyen til Clarion Hotel Admiral Restaurant under Bergen Sjømatfestival:

LAKS Konfitert laks med krabbekjøtt fra Hitra og kremost rullet i nori med avokadokrem og ristede sesamfrø
Vin: Mud House, Sauvignon blanc

SKREI Posjert skrei i sitronsmør med reker, petit-pois pure, ferske erter, dushessepoter og smørsaus med ørretrogn
Vin: Fontanafredda Briccotondo Barbera

SITRON Sitronrull med lemon curd og Nyr is
Vin: Alambre moscatel de setúbal

2- -retters / 3-retters meny 465,- / 585,- Vinmeny 265,- / 365,

Send mail for bordreservasjon: gitte.pedersen@choice.no