fbpx

Winemakers dinner med italiensk sjømat på Boccone

Winemakers dinner med italiensk sjømat på Boccone 1370 600 Bergen Sjømatfestival

FAKTA

Dato
16. februar

Tidspunkt
Kl. 18:00

Sted
Nedre Ole Bulls plass 4, 5012 Bergen

Pris
Meny: 990,- Drikkepakke: 575,-

Send epost

På torsdag blir det Winemakers dinner med Solera og italiensk sjømat på Boccone


Kjøkkenet har satt opp en fantastisk 4-retters meny med varmende italienske sjømatsmaker i anledning Bergen Sjømatfestival.

Dan Lystad, en av Norges fremste vinkelnere har satt vinpakken til menyen, og kommer for å fortelle deg om maten og vinene i kombinasjon.

Denne middagen har kun 16 plasser – så vær rask, og bli med på en unik sjømatopplevelse på Boccone.

For bestilling: Trykk på knappen for å sende mail til gm@boccone.no