• 17 - 20 Februar

Fra Surf&Turf til Skalldyrbonanza og Det beste fra havet. Her kan du lese om årets restaurantprogram

Fra Surf&Turf til Skalldyrbonanza og Det beste fra havet. Her kan du lese om årets restaurantprogram 2560 1707 Bergen Sjømatfestival

De fantastiske bergensrestaurantene er scenen for Bergen Sjømatfestival. 25 festivalrestauranter stiller med spennende menyer, arrangement og kurs, og tryller med råvarene fra havet nå når de er på sitt aller beste.

Allerede onsdag 16. februar kan du tjuvstarte festivalen med Surf&Turf på Damsgård restaurant, eller med flerretters sjømatmeny på Colonialen Brasseriet eller Bjerck Restaurant & Bar. Torsdag til lørdag er spekket med gode matopplevelser og du kan se hele programmet her. 

Lørdag er den store publikumsdagen i Mathallen på Fisketorget. Da blir det sjømatrebus for hele familien, sushikurs for de minste, fiskeauksjon og konkurranser i åpning av østers og rekepilling hos Fjellskål og Fish Me. 

Avslutt det hele med Bloody Mary og østers hos Hoggorm Pizza. Vi lover sjømatopplevelser i toppklasse og skjellsettende smaksopplevelser under Bergen Sjømatfestival.