Kjære festivaldeltakere,
Siden koronasituasjonen er som den er akkurat nå har vi besluttet å flytte Bergen Sjømatfestival til 11.-13. mars 2021. Vi var forberedt på at dette kunne skje, og har derfor laget konseptet slik at det enkelt lar seg flytte på!
Under Bergen Sjømatfestival kan du nyte deilig sjømat rundt hele byen, og bli med å konkurrere om titler som verdensmester i bergensk fiskesuppe, vestlandsmester i rekepilling, og bergensmester i østersåpning. Se hva du kan vinne og bli med i konkurransene her.
Vi legger til rette for trygge rammer slik at du kan være sosial, oppleve fantastiske måltid og prøve noe nytt. Ved å delta på festivalen støtter du også opp under sentrum, slik at vi fortsatt har alle de fantastiske valgmulighetene når ting til slutt går tilbake mot normalen.
Vi og bergensrestaurantene gleder oss til enormt til å feire sjømaten sammen med dere i mars. Programmet kan du se her. Ved å trykke på lenkene i programmet kan du sikre deg et bord allerede nå.
Velkommen til Bergen Sjømatfestival 11.-13.mars!