Sted: Restaurantteltet, Bergen Matfestival, Koengen
Tid: Fredag 1. september kl. 19.30
Nyt Bergens aller første Unesco Gastronomiby-middag sammen med venner, familie, kollegaer og andre matentusiaster!
Bestill billett her:
Denne kvelden vil noen av Bergens beste kokker varte dere opp, sammen med internasjonale anerkjente kokker fra Chengdu, Denia, Gaziantep, Parma og Østersund. Fra Bergen deltar Colonialen, Cornelius Sjømatrestaurant, Restaurant 1877, Bryggen Tracteursted, Bien og Marg og Bein. Sammen er de klare til å servere dere smakfulle retter laget av fantastiske lokale råvarer fra sjø og land.
Det blir en uformell ramme rundt middagen – dere sitter rundt hyggelige langbord – inn kommer lokale og internasjonale retter som dere deler på hvert bord – kokkene forteller litt om hver rett – og sommelier og Colonialen-eier, Ken Skorge-Kristiansen, deler litt av sin vinkunnskap med oss og presenterer en utsøkt sider- og vinpakke som perfekt kombineres med maten dere får servert.
DJ Espen Horne sørger for behagelig lounge-musikk.
Velkommen til en uforglemmelig matopplevelse!
Pris pp: kr. 490,-
Drikke kommer i tillegg
Prisen inkluderer inngang til Bergen Matfestival (gjelder hele helgen 1-3. september)
Bergen er medlem i Unesco sitt kreative nettverk innen gastronomi, noe som innebærer internasjonalt, kreativt samarbeid på matutvikling med 19 land fra hele verden. Til årets matfestival kommer i år 5 av disse byene – fra Chengdu (Kina), Dénia (Spania), Gaziantep (Tyrkia), Parma (Italia) og Østersund (Sverige).