fbpx
BLI MED PÅ ÅRETS KJEKKESTE TOGTUR
Torsdag 13. februar, kl. 17:00 - 21:15


SIDERTOG 2025

Opplev en uforglemmelig smakstur under Bergen Sjømatfestival! Sidertoget er en unik mat- og drikkeopplevelse hvor sider og sjømat møtes på Bergens gode restauranter. Sammen med dyktige kokker og prisvinnende siderprodusenter inviterer vi deg til en smakfull kveld du sent vil glemme.

📅 Når: Torsdag 13. februar, kl. 17:00 – 21:15

📍 Hvor: Flere av Bergens beste restauranter

🎫 Pris kroner 895 – inkluderer 6 smaksretter og 6 glass sider

Hva kan du forvente?

  • En kulinarisk reise gjennom restauranter i bergen, hver med en unik kombinasjon av sider og sjømat.
  • Smak på mange ulike sidere, nøye matchet med små retter laget av restaurantenes egne kokker.
  • Møt siderprodusentene og hør historiene bak sidene.

Perronger for Spor 1

Le Mathis Bistro — Store Naa Siderkompani
Bryggen Tracteursted — Gardsbrenneriet
Fish Me — Spildegarden
Steppeulven — BIGNOSE Cider
Bark Mat- vinbar — Kvestad Sideri
Allmuen — Lofthus Sideri

Perronger for Spor 2

Fjellskål — Åkre Gard-Edel Sider
Bien Basar — Ølmheim siderhage
BARE Vin & Matbar — Epli Sideri
Sjø Restaurant — Åkre Gard-Edel Sider
Vinbaren Vin & Pintxos — OmCider
Brasserie Chérie — Aga Sideri

Praktisk informasjon

  • Hver gruppe består av 20–25 gjester som reiser sammen fra restaurant til restaurant.
  • Totalt vil hele Sidertoget samle over 100 mat- og siderinteresserte gjester.
  • Billettene inkluderer alle smaksopplevelser på kvelden.

Passer for alle som elsker god mat, drikke og spennende smaksopplevelser!