fbpx

GRATULERER TIL ÅRETS PRISVINNERE!

GRATULERER TIL ÅRETS PRISVINNERE! 864 1080 Bergen Sjømatfestival

Det ble en spennende kamp om årets utstillerpriser. Disse fire fikk med seg en verdig pris etter en vellykket festival!

Årets utstiller 2017- Lysefjorden Sjokolade

Det er lagt vekt på følgende kriterier:
– Bidrar til å fremme Vestlandet som en attraktiv matdestinasjon
– Har fokus på lokal kvalitetsmat.

Årets beste produkt 2017- Vossasmøret

Det er lagt vekt på følgende kriterier:
– Nyskapende og attraktivt produkt
– Produktet er hovedsakelig fremstilt av lokale råvarer.

Årets beste økologiske utstiller 2017- Vossabia

Det er lagt vekt på følgende kriterier:
– Har produkter som er fremstilt av økologiske råvarer eller foredlet produkt
– Viser høy grad av forståelse for de økologiske prinsipper i alle deler av produksjonen
– Er mest innovativ innen sin klasse
– Har en klar økologisk profil som kommer tydelig frem på sin stand.

Årets beste nykommer 2017- North Sea Salt Works

Det er lagt vekt på følgende kriterier:
– Er lokalmatprodusent som deltar på Bergen Matfestival for første gang
– Har en unik identitet med fokus på lokalt særpreg.