Det ble en spennende kamp om årets utstillerpriser. Disse fire fikk med seg en verdig pris etter en vellykket festival!
Årets utstiller 2017- Lysefjorden Sjokolade
Det er lagt vekt på følgende kriterier:
– Bidrar til å fremme Vestlandet som en attraktiv matdestinasjon
– Har fokus på lokal kvalitetsmat.
Årets beste produkt 2017- Vossasmøret
Det er lagt vekt på følgende kriterier:
– Nyskapende og attraktivt produkt
– Produktet er hovedsakelig fremstilt av lokale råvarer.
Årets beste økologiske utstiller 2017- Vossabia
Det er lagt vekt på følgende kriterier:
– Har produkter som er fremstilt av økologiske råvarer eller foredlet produkt
– Viser høy grad av forståelse for de økologiske prinsipper i alle deler av produksjonen
– Er mest innovativ innen sin klasse
– Har en klar økologisk profil som kommer tydelig frem på sin stand.
Årets beste nykommer 2017- North Sea Salt Works
Det er lagt vekt på følgende kriterier:
– Er lokalmatprodusent som deltar på Bergen Matfestival for første gang
– Har en unik identitet med fokus på lokalt særpreg.