Har du lyst til å lære å dyrke din egen mat i byen? Er du nyskjerrig på hva som ligger bak økologiske prinsipper i landbruket? Ønsker du tips til hvordan du kan redusere matsvinnet ditt? Ønsker du å handle økologisk lokalmat? Eller vil du bare nyte deilig street food av lokale økologiske råvarer?
Velkommen til det økologiske området på Bergen Matfestival!
Dette er noe av det vi kan skilte med:
– Norsøk- Norsk senter for økologisk landbruk gir deg tips og triks til hvordan du kan dyrke din egen mat i byen
– Råvarene – Din Zero Waste Kolonial og Reindyrka viser deg hvordan du kan redusere matsvinnet med enkle grep
– Don Pippo og Vegan Pop Up Cafè serverer street food av lokale økologiske råvarer
– Isrosa serverer deg deilig hjemmelaget økologisk is
– Sogn Jord- og Hagebruksskule selger sesongens nyplukkede økologiske grønnsaker
– Økologisk Bergen står klare til å slå av en prat om hvordan du kan engasjere deg i økologisk landbruk
I tillegg til dette selger flere produsenter økologisk lokalmat av ypperste kvalitet! Her kan nevnes ferskt og speket kjøtt, oster, bakst, honning og urter! Dette vil du ikke gå glipp av!