FAKTA
Dato
12 - 15 februar
Solheimsgaten 3, 5058 Bergen
Pris
3-retters kr 685 / 2-retters 490
Bli med på en smaks reise langs kysten under Bergen Sjømatfestival.
Vi serverer en spesialtilpasset meny, inspirert av havets beste råvarer, med retter som hyller sjømatens naturlige smaker.
Med en idyllisk beliggenhet ved vannkanten i Solheimsviken, kan du nyte måltidene i koselige omgivelser med utsikt over Puddefjorden og fjellene om vinteren. Her får du ikke bare fantastisk mat, men også orkesterplass til solnedgangen bak seilbåtene i havnen.
SJØMATFESTIVAL MENY
Forett
ØRRET CEVICHE
Sjøørret, rødløk, habanero, ingefær, pasjonsfrukt, mais Tostadas
Allergener: Selleri
Hovedrett
ARROZ A LA TUMABADA MED TORSK
Safran, ris, gambon, paprika, torsk, strandkrabbe, blåskjell
Allergener: Skalldyr
Dessert
MASCARPONE FLAN
Dulce de Leche
Allergener: Egg, melk