FAKTA
Dato
13 - 17.februar
Tidspunkt
18:00 -
Strandgaten 15, 5013 Bergen
Pris
1495,- (inkludert drikkepakke: 2400,-)
Oppdag havets delikatesser på Sjø Restaurant og Vinbar under Bergen Sjømatfestival
Sjømaten står i sentrum for vår festivalmeny, og vi legger vekt på å bruke bare de aller beste råvarene. Hver rett er nøye utvalgt for å gi deg en autentisk smak av havets delikatesser. Vår dedikerte innsats for å sikre høy kvalitet i hvert eneste måltid gjenspeiles i hver bit du tar.
Kreativitet og lidenskap fra Kjøkkensjef Mateusz og teamet
Vår talentfulle kjøkkensjef, Mateusz, har ledet sitt lidenskapelige team gjennom utviklingen av denne spesielle festivalmenyen. Med en kombinasjon av kreativitet, ekspertise og kjærlighet til sjømat, har de skapt en meny som feirer mangfoldet av smaker og teksturer som havet har å tilby.
En unik smaksopplevelse i hvert måltid
Fra delikate forretter til fristende hovedretter og sublime desserter, vår festivalmeny gir deg en unik smaksopplevelse i hvert måltid. La deg friste av våre innovative retter, som er nøye sammensatt for å appellere til både ganen og øynene dine.
LØRDAG 17. FEBRUAR HOLDER VI FISKETACO KURS FOR BARN
Vi inviterer alle matglade barn til bli med til å lære & smake kurs .
Kjøkkensjef Mateuz viser barna hvordan man lett og enkelt kan lage deilig fisketaco.
Vi dekker på langbord og smaker på verdens beste fisketaco.
Aktiviteten er gratis, men krever påmelding
https://bergensjomatfestival.hoopla.no/organizer/ticket/events/2973716612/stats