FAKTA
Torsdag 15.02. kl 16.16-17.56
TESTING STRANDKRABBESUPPE
Pål sin flamberte strandkrabbesuppe må testes! Vi søker gjester som kan krabbe innom oss denne torsdagen fra kl. 16:16 og tester suppen gratis mot at vi får svar på 3 enkle spørsmål. Suppen er planlagt på menyen til sommeren som starter 1. mai hos oss.
Vi avslutter testingen kl. 17:56 så kom så kjapt du klarer.
Testingen blir fotodokumentert av Tove Lise Mossestad og bildene skal benyttes til reklame på sosiale medier for bod 24 & Urdihuset. Så pudre nesen litt ekstra denne dagen????PS! Pål som til daglig jobber hos Domstein sjømat er super happy med suppen sin så dette blir en spennende testing…
Fredag 16.02 kl 16:56-22.00
BAR & FREDAGSTACO:
…åpent til kl.22:00 denne fredagen i februar! Kjapp deg fra jobben og kom en tur innom oss på sykt god taco med sjømat. På lageret har vi skikkelig gode resteviner fra i fjor og fra flere år tilbake i alle farger, med og uten bobler. Selges i hele flasker til polpris + 200,- Fredagstacoen er klar kl. 17:56 presis. Ta med deg en grei en og kom!TACOBUFFEEN /475,-
Hjertesalatskjell fylt med krabbe Grillet kamskjell med fermentert tomatsalsa Karamellisert løk & sopp Kveiteceviche YES! Guaccomole & pisket rørosrømme Ananasmangogranateplesalsa Villreker med hot saus Syrlig agurk, squash og spinat salat Maischips, lefser og den slags…PS! Lov å komme fra 17- tiden for å teste restevinen eller ta seg et sjøbad
LEIE BADEHÅNDKLE / 65,-
…hvis du har glemt ditt egetSJØBAD / 0,-
…badestige på bryggen rett utenforMOCkTAILS I MUGGE / 175,-
…basert på frukt & bærBOOKING
janne@bod24.no / 48162213