fbpx

BAR & FREDAGSTACO MED SJØMAT PÅ BOD 24

BAR & FREDAGSTACO MED SJØMAT PÅ BOD 24 2500 1667 Bergen Sjømatfestival

FAKTA

Dato
15. - 16 februar

Sted
Sjøgaten 24, 5035 Bergen

Påmelding

Torsdag 15.02. kl 16.16-17.56

TESTING STRANDKRABBESUPPE 

Pål sin flamberte strandkrabbesuppe må testes! Vi søker gjester som kan krabbe innom oss denne torsdagen fra kl. 16:16 og tester suppen gratis mot at vi får svar på 3 enkle spørsmål. Suppen er planlagt på menyen til sommeren som starter 1. mai hos oss.

Vi avslutter testingen kl. 17:56 så kom så kjapt du klarer.

Testingen blir fotodokumentert av Tove Lise Mossestad og bildene skal benyttes til reklame på sosiale medier for bod 24 & Urdihuset. Så pudre nesen litt ekstra denne dagen????PS! Pål som til daglig jobber hos Domstein sjømat er super happy med suppen sin så dette blir en spennende testing…

Fredag 16.02 kl 16:56-22.00 

 BAR & FREDAGSTACO:…åpent til  kl.22:00 denne fredagen i februar! Kjapp deg fra jobben og kom en tur innom oss på sykt god taco med sjømat. På lageret har vi skikkelig gode resteviner fra i fjor og fra flere år tilbake i alle farger, med og uten bobler. Selges i hele flasker til polpris + 200,- Fredagstacoen er klar kl. 17:56 presis. Ta med deg en grei en og kom!

TACOBUFFEEN /475,-Hjertesalatskjell fylt med krabbeGrillet kamskjell med fermentert tomatsalsaKaramellisert løk & soppKveiteceviche YES!Guaccomole & pisket rørosrømmeAnanasmangogranateplesalsaVillreker med hot sausSyrlig agurk, squash og spinat salatMaischips, lefser og den slags…

PS! Lov å komme fra 17- tiden for å teste restevinen eller ta seg et sjøbad????

LEIE BADEHÅNDKLE / 65,-…hvis du har glemt ditt eget

SJØBAD / 0,-…badestige på bryggen rett utenfor

MOCkTAILS I MUGGE / 175,-…basert på frukt & bær

BOOKING

janne@bod24.no / 48162213