fbpx

«Én Smak av Mirabelle» med Ørjan Johannessen på Fjellskål

«Én Smak av Mirabelle» med Ørjan Johannessen på Fjellskål 1080 1080 Bergen Sjømatfestival

FAKTA

Dato
16. februar

Tidspunkt
19:00

Sted
Fjellskål - Fisketorget

Pris
NOK 3500 – inkluderer 6 serveringer, 6 viner, 6 Caviarer.

Påmelding

Fjellskål Sjømatrestaurant har gleden av å invitere deg til en eksklusiv kveld under Bergen Sjømatfestival, hvor kulinariske mesterverk vil bli presentert av den prisbelønte norske kokken, Ørjan Johannessen.

Opplev «Én Smak av Mirabelle» og la deg bli guidet gjennom en unik gastronomisk opplevelse, hvor smakene fra Mirabelle, Bekkjarvik, direkte blir brakt til Fjellskål Sjømatrestaurant.

Ørjan Johannessen er verdensmester fra Bocuse d’Or 2015 med røtter i det norske kulinariske landskapet. Han skal lage en eksklusiv meny basert på «Island Gastronomy» og unike råvarer, presentert med Ørjans ukompliserte filosofi om essensiell smak.

Vi er fulltegnet, men du kan sette deg på venteliste.

Book venteliste per mail: Booking@fjellskaal.no.