FAKTA
Dato
16. februar
Tidspunkt
19:00
Fjellskål - Fisketorget
Pris
NOK 3500 – inkluderer 6 serveringer, 6 viner, 6 Caviarer.
Fjellskål Sjømatrestaurant har gleden av å invitere deg til en eksklusiv kveld under Bergen Sjømatfestival, hvor kulinariske mesterverk vil bli presentert av den prisbelønte norske kokken, Ørjan Johannessen.
Opplev «Én Smak av Mirabelle» og la deg bli guidet gjennom en unik gastronomisk opplevelse, hvor smakene fra Mirabelle, Bekkjarvik, direkte blir brakt til Fjellskål Sjømatrestaurant.
Ørjan Johannessen er verdensmester fra Bocuse d’Or 2015 med røtter i det norske kulinariske landskapet. Han skal lage en eksklusiv meny basert på «Island Gastronomy» og unike råvarer, presentert med Ørjans ukompliserte filosofi om essensiell smak.
Vi er fulltegnet, men du kan sette deg på venteliste.
Book venteliste per mail: Booking@fjellskaal.no.