13 februar

Sjømat og spruddel

Sjømat og spruddel 3024 1690 Bergen Sjømatfestival

FAKTA

Dato
13 februar

Tidspunkt
18:30 - 23:00

Sted
Fløyfjellet 2, 5014 Bergen

Pris
Pris kr. 1950,- per gjest inkludert både vått og tørt

Påmelding
Torsdag 13. februar hyller vi sjømaten, og inviterer til Sjømat & Spruddel i Fløirestauranten. Vi får besøk av gode venner fra England, som sammen med våre favorittleverandører fra Lerøy Sjømatgruppen og Scalmarin, har satt sammen en spennende 4-retters smaksmeny med både vått og tørt 🐟🥂
Norges skjellguru Knut Magnus Persson, nummer én på tørrmodning André Misund og master of sommelier Laura Rhys utgjør en dyktig trio vi gleder oss til å jobbe sammen med! 👏🏼
Vi starter kvelden med et utvalg av det beste havet har å by på. Som eksempelvis kamskjell, østers, teppeskjell og kråkeboller. Her får du også smake på en parfait av kveitelever! Deretter serverer vi en tartar av king fish – eller yellowtail – med dashi og gold kaviar fra Rossini. Hovedrett av tørrmodnet kveite fra vårt eget modningsskap, servert med risotto, sjøasparges, sitron og sprøtt kveiteskinn. Helt til slutt en sjømatinspirert iskrem med sukkertare og kaviar 😋
Pris kr. 1950,- per gjest inkludert både vått og tørt
Sjømaten er i toppform! Vi er i toppform! Og det skal du også bli! 💚