fbpx

En smak av Schou på Fløyen

En smak av Schou på Fløyen 1920 900 Bergen Sjømatfestival

FAKTA

Dato
16. - 17. februar

Sted
Fløyfjellet 2, 5014 Bergen

Pris
2000 ,- (1200 ,- u/drikkepakke)

I forbindelse med Bergen Sjømatfestival, og i påvente av Fløirestauranten, inviterer vi til «En smak av Schou i Skomakerstuen».

Vi serverer en 8-retters sansemeny med sjømat i fokus. La skuldrene senke seg og sansene skjerpe seg sammen med oss i Skomakerstuen denne februarkvelden. Her er vi tett på naturen, men likevel bare en liten rusletur unna Fløibanens øvre stasjon. Denne kvelden skal kokkene få leke seg med deilige råvarer fra havet, og de gleder seg til å få vise frem noe av det de planlegger frem mot åpningen av Fløirestauranten. Vi skal rett og slett flotte oss med sesongens beste råvarer, i ujålete omgivelser og med lave skuldre. Maten smaker best på hytta!

Når:

  • 16. februar – kl. 18:30. Arrangementet avsluttes kl. 22:00. Billetter HER
  • 17. februar – kl. 18:30. Arrangementet avsluttes kl. 22:00. Billetter HER:

Schou [skau] er navnet på vår lille fine dining restaurant som åpner fredag 4. oktober 2024. Den blir en del av Fløirestauranten, sammen med Brasseriet, Peisestuen Loungebar, Toppfløyen Selskapslokale og de to ærverdige Salongene våre. På Schou serverer vi en 10-retters Sansemeny med råvarer fra fjell og fjord. Her nyter man en helaften mens man betrakter genuin kokkekunst og utsikten over Bergen by. Alle sansene skal vekkes til live i løpet av kvelden. Menyen vil ha sterk lokal forankring, og natur og kultur forenes i matopplevelsen.

Pris kr. 2000,- per gjest. Inkluderer en 8-retters sansemeny med tilhørende drikkepakke (pris kr. 1200,- per gjest uten drikkepakke, drikkevarer belastes etter forbruk). Ankomst Skomakerstuen senest kl. 18:30. Arrangementet avsluttes kl. 22:00.