fbpx

Kurs i persetorsk på BIEN

Kurs i persetorsk på BIEN 940 788 Bergen Sjømatfestival

FAKTA

Dato
17. februar

Tidspunkt
16:00 - 17:30

Sted
Vetrlidsallmenningen 2, 5014 Bergen

Pris
250,-

Påmelding

Lær å lage persetorsk – en glemt skatt fra det bergenske kjøkken!

Gled deg til å smake retten som har stått seg gjennom alle tider og blitt en bestselger hos Bien Basar de siste 12 årene.

Persetorsken er en av de mest særegne identitetsbærerne for det bergenske kjøkken. På kurset lærer Gard Haugland fra Bien deg alt som er å vite om retten. Gard regnes som «persetorskens» far i nyere tid og har bidratt til at Bergen har fått en årlig persetorskens dag 28. januar.

Under kurset får du selvsagt smake på retten, for som Gard sier – det er rett og slett utrolig godt!