FAKTA
Under Bergen Sjømatfestival serverer Lysverket en premium sjømatmeny, nøye satt sammen med eksklusive viner. Her får du smake på både velkjente klassikere og spennende, mindre kjente kombinasjoner av sjømat og vin. På Lysverkets egen Omakase møter lokale råvarer japanske teknikker, en opplevelse du ikke vil gå glipp av.
Vestavin x Lysverket 12. februar
Bli kjent med “Vingarden på Jølst / Camilla Aasen” på Lysverket!
Camilla lager spennende, komplekse og deilige fruktviner som vi på Lysverket har brukt til forskjellige retter en god stund nå. Nå har dere mulighet til å spise middag hos oss, med henne der hele menyen er tilpasset de ulike vinene!
Eple, solbær, rips, rabarbra er bare noen av ingrediensene i disse fantastiske fruktvinene.
Velkommen til en unik winemaker’s middag!
4 retter – 6-8 viner – 1890,-