Lysverket

Lysverket 2400 1350 Bergen Sjømatfestival

FAKTA

Dato
11 - 15 februar

Tidspunkt
18.00 - 23.00

Påmelding

Under Bergen Sjømatfestival serverer Lysverket en premium sjømatmeny, nøye satt sammen med eksklusive viner. Her får du smake på både velkjente klassikere og spennende, mindre kjente kombinasjoner av sjømat og vin. På Lysverkets egen Omakase møter lokale råvarer japanske teknikker, en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Vestavin x Lysverket 12. februar

Bli kjent med “Vingarden på Jølst / Camilla Aasen” på Lysverket!

Camilla lager spennende, komplekse og deilige fruktviner som vi på Lysverket har brukt til forskjellige retter en god stund nå. Nå har dere mulighet til å spise middag hos oss, med henne der hele menyen er tilpasset de ulike vinene!

Eple, solbær, rips, rabarbra er bare noen av ingrediensene i disse fantastiske fruktvinene.

Velkommen til en unik winemaker’s middag!

4 retter – 6-8 viner – 1890,-

Kun 15 plasser. Book her.