fbpx

Restaurant ASTER

Restaurant ASTER 1536 2048 Bergen Sjømatfestival

FAKTA

Dato
14-17 . februar

Tidspunkt
16.00-23.30

Pris
Fra 250,-

Påmelding

På Restaurant Aster seiler de i gang med en sesongbasert 3 – retters meny til anledningen! Du kan forvente tradisjonelle råvarer etter sesong, laget med vår stil

Festivalmeny:

Forrett:  Kullgrillede O-skjell – byggotto og fermentert selleri, smørsaus m/ aromater

Hovedrett: Skrei – rosettkål, persillerot, karamellisert løkkrem og sjysaus

Dessert: Rabarbra Financier – einebærskum og honning tuille

Fisk & Fileteringsdemo 16. februar, Kl. 13.00

Vi går gjennom kveite, laks og torsk, forskjellige fileteringsmetoder, bruk av hele fisken og tilberedning. Det blir muligheter for litt praktisk deltagelse fra gjestene sin side. Man får og noe godt i glasset underveis!

Pris 250,- pr person

Ceviche Kurs 17 februar kl 13.00

I forbindelse med Bergen Sjømatfestival, så ønsker vi velkommen til Ceviche Masterclass med Per Kringstad!

Denne dagen vil vi gjennomgå litt forskjellige typer Ceviche, alt fra klassisk peruviansk, til gjerne litt mer nordiske varianter. Det vil bli mulighet til å både delta underveis, så smaker vi selvfølgelig på alt etterpå! Det kommer til å bli vist litt forskjellige teknikker, samt kvalitetsvurdering av fisk, til hvordan man utformer retten.

Kurset vil foregå over ca. 2 timer, og inkluderer et glass musserende til hver gjest, i tillegg til maten som blir produsert og servert. Det er og mulig å kjøpe mer drikke underveis.»

395,- pr person

Er og mulig å booke bord via sosiale medier og Google!