Fra torsdag til lørdag inviterer vi deg til å nyte en utsøkt 3-retters festivalmeny, servert fra kl. 17:00 til 21:30. På menyen har vi et spesielt fokus på vår Catch of the Day – en fiskerett som endrer seg fra dag til dag, basert på de beste råvarene tilgjengelig. Våre dyktige kokker tryller frem fantastiske smaksopplevelser som hyller havets rikdom.
Fredag og lørdag: Smakebiter i baren
Ta turen innom baren vår mellom kl. 15:00 og 16:00, der vi byr på en liten smakebit av dagens Catch of the Day. Det perfekte stoppestedet for å varme opp til middagen!
- Baren åpner kl. 15:00
- Restauranten er åpen fra kl. 17:00 til 21:30
Festivalmeny: 13. – 15. februar
Kremet blåskjellsuppe
Tilsmakt Småtøs fra 7 Fjell, sitrongress
Serveres med surdeigsbrød og dillsmør
Allergener: hvete, melk, skalldyr
Anbefalt drikke: 1799 Bergen Blanc, Wit, 7Fjell Bryggeri
Dampet kveite
Med ertepure, glasserte gulrøtter og en syrlig smørsaus
Laget på Mr. Brightside, sur
Allergener: hvete, melk, fisk
Anbefalt drikke: Snasen Saison, 7Fjell Bryggeri
Sjokolade ostekake
Med granateplesorbet og havrecrumble
Allergener: hvete, melk
Anbefalt drikke: 777 Imperial Coffee Porter, 7Fjell Bryggeri
Pris:
2-retters meny: 595,-
3-retters meny: 745,-
Ølmeny:
2-retters: 185,-
3-retters: 265,-
Alkoholfritt alternativ:
Ginger Ninja, Alcohol Free Ginger Beer (0,33) – 90,-
——————————————————-
Bordreservasjon
Ønsker du å reservere bord? Send en forespørsel på e-post til:
📧 event.admiral@strawberry.no
Vi gleder oss til å gi deg en uforglemmelig matopplevelse under Bergen Sjømatfestival!