Boccone
Fakta
Under Bergen Sjømatfestival
2 – retters festivallunch 12:00 – 16:00, lørdag 19. februar
Sjøkreps med urtesmør og sitron. Boccones egen vri på Blåskjell med hvitløk, chilli, persille og hvitvin servert med pizzalokk.
Pris: 350,-
Reserver ditt bord her og merk bestillingen med «festivalmeny».
Boccone ønsker deg benvenuto og buon appetito!
Kort om Boccone
Boccone Ristorante gir deg en unik matglede fra det ekte italienske kjøkken. Maten og konseptet er inspirert av italienske «Trattoria»- tradisjoner med smaksopplevelser du alltid forbinder med det beste av italienske delikatesser. Rettene er nøye utvalgt fra regioner som Piemonte og Toscana. Det Toscanske langbord bringer deg sansefullt til olivenlundene hvor generasjonene alltid har delt og deler sine lokale spesialiteter til uforglemmelig glede for familie, naboer og venner.
Vinene er nøye tilpasset menyen, og du kan glede deg til forfriskende cocktails som også kan nytes uten alkohol.