fbpx

Bod 24


Bod 24


Fakta

Adresse 
Sjøgaten 24, 5035 Bergen

Telefon
48 16 22 13

Nettsted 
https://bod24.no/

 

Under Bergen Sjømatfestival


FORMIDDAGSHUMMER PÅ GRILLEN TIL LANGT PÅ KVELD

…siden det er sjømatfestival på gang i Bergen holder Bod 24 åpent til langt på kveld torsdag 17. februar, fredag 18. og lørdag 19. februar. Det blir grilling av hummer & litt sommer den helgen. GRATIS godnatthotdogs ved stengetid til alle som stiller i stråhatt disse dagene.

FORMIDDAGSHUMMER / 575,-

Smørgrillet hummer servert med frisk salat, tomater, melon og granateple. Persillehummus, aioli & bakst + chips så mye du orker. Du får 2 halve hummer på fatet + en test på deres nye krabbe & avokadosalat som kommer på menyen til den ekte sommeren som starter 1. mai

BOOKING

janne@bod24.no / 48162213

Bod 24 er fullbooket lørdag 19. februar, men ønsker deg hjertelig velkommen de andre dagene av festivalen. Husk å sikre deg plass for ein fantastisk sjømatopplevelse før det er for seint!

Kort om Bod 24

Helt i vannkanten i en nydelig gammel sjøbod i Sandviken holder Bod 24 til med kafe, møteplass & selskapshus. Den historiske sjøboden er møblert med lave sofabenker med hauger av puter og lammeskinn i kombinasjon med tøffe spisebord og loungestoler som gir en uformell og hjemmekoslig stemning. Her kan du få god lunsj i form av salat, suppe og bakst. Se meny for full oversikt av utvalget.