I år sprer vi Bergen Matfestival ut over hele byen for å lage en trygg og smittefri festival. I dette kartet kan du se alle stedene du kan oppleve Bergen Matfestival, lese om alle restaurantene som deltar og navigere deg frem til alt som skjer.
Dette skjer under Bergen Matfestival:
3. september: Festivalmenyer på nærmere 30 restauranter i Bergen sentrum
4. og 5. september: Lokalmatmarked med 40 produsenter på Festplassen. Åpningstider er fredag kl.12:00-18:00 og lørdag 10:00-18:00
4. og 5. september: Norsk Siderfestival i Grieghallen. Åpningstider er fredag kl. 14:00-19:00 og lørdag kl.11:00-19:00. Du kan også handle hos lokalmatprodusenter i 1. etasje i Grieghallen.
4. og 5. september: Gratis matkurs på Torgallmenningen – Lenke til påmelding publiseres torsdag kl.09:00
Dette er stedene du kan oppleve Bergen Matfestival, og smake og handle lokal mat og drikke: