• 17 - 20 Februar

Clarion Hotel Admiral Restaurant

Clarion Hotel Admiral Restaurant

Fakta

Telefon
+47 55 23 64 00

Nettsted
https://www.nordicchoicehotels.com/clarion-hotel-admiral/

Adresse
C. Sundts gate 9, 5004 Bergen

Under Bergen Sjømatfestival

SjøFest: Kjøkkenteamet på Clarion Hotel Admiral lager til en nydelig 5-retters meny med noe av det beste av lokale råvarer fra land og strand. Menyen er tilgjengelig fra 17 – 19. februar fra klokken 17:00-21:30 hver dag. 3-retter 585,- / 5-retter 745,-

Bestill ditt bord her 

Kort om Clarion Hotel Admiral

Med restaurantens beliggenhet direkte mot Vågen er det naturligvis sjømat som står i fokus på restaurantens meny. Hvis været er fint kan du nyte middagen på terrassen, med føttene nesten i sjøen. Ferske, lokale råvarer tilberedt av deres kreative og dyktige kokketeam.