fbpx

Fjellskål

Fjellskål

Fakta

Telefon
989 05 898

Nettsted 
https://fjellskaal.no

Adresse 
Strandkaien 3, 5013 Bergen

 

Under Bergen Sjømatfestival

Vestlandsmesterskap i rekepilling: Hos Fjellskål i Mathallen på Fisketorget kan du konkurrere i hvor mange reker du kan pille på 2 minutter. Konkurransen er lørdag 19.februar fra kl.12 til kl.13. Vinneren får et gavekort på 2000,- på restaurant. Meld deg på her.

Bergensmesterskap i østersåpning: Hvor lang tid bruker du på å åpne 20 østers? Konkurransen vil foregå hos Fjellskål i Mathallen på Fisketorget lørdag 19.februar kl.13-14. Les mer om konkurransen og påmelding her.

Sjømatrebus hos Fjellskål og Fish me i Mathallen på Fisketorget: Lørdag 19.februar, i åpningstidene, kan man gå innom å gjennomføre en rebus med ulike oppgaver og spørsmål. Det er ingen påmelding, så her er det bare å møte opp!

Kort om Fjellskål

Fjellskåls sjømatrestaurant ligger idyllisk til på bryggekanten ved vågen med utsikt til bryggen og fløyen. Her serveres nydelige retter der du kan velge mellom alle de flotte råvarene fra butikkens utvalg. Velg mellom flere fantastiske skalldyrtallerkener og herlige fiskemåltid. De har nøye komponert retter med de beste råvarer som skal bringe frem den aller beste smaksopplevelsen.

I fiskebutikken mot strandkaien vil du finne kanskje Norges største sjømatutvalg med 40 meter ferskvaredisk med fersk håndskåret fisk, levende og nykokte skalldyr, skjell og andre herligheter fra havet. Det er fokus på høy kvalitet og bærekraftige produkter. Alle råvarer blir nøye kvalitetsjekket slik at kun det beste havner på ditt bord.