fbpx

Bien Basar

Bien Basar er inspirert av de spanske tapas- og pintxosbarene.

Bien Basar

Bien Basar er inspirert av de spanske tapas- og pintxosbarene.

Fakta

Telefon:
+47 555 91 100

Adresse
Vertlidsallmenningen 2, 5014 Bergen

Nettsted og booking
http://bienbar.no/basar/

Under Bergen Sjømatfestival

Skalldyrbonanza: Bien Basar gjentar fjorårets suksess og inviterer til skalldyrfest med champagne fredag 18. og lørdag 19. februar. Her bugner det med sesongens beste råvarer fra havet, og du kan spise så mye du vil. Pris er 900,- for mat. Bestill bord her

Smakskurs – En smak av Bien på Kulturhuset i Bergen: Gled deg til å smake retten som har stått seg gjennom alle tider, og som har blitt en bestselger hos Bien de siste 10 årene. Persetorsken er en av de mest særegne identitetsbærerne for det bergenske kjøkkenet. På dette kurset lærer Gard Haugland fra Bien Restauranter deg alt som er å vite om retten, og hvordan du går frem for å lage moderne og nydelig persetorsk hjemme. Gard regnes som «persetorskens far» i nyere tid og har også bidratt til at Bergen har fått en årlig persetorskdag 28. januar. Du får selvfølgelig smake på retten, og kan glede deg til nydelig, lokal drikke i glasset. Prisen på kursene er 625,- eller 490,- med BT Fordel.

Fredag 18.02 – kl.18:00-18:45, Kjøp billetter her.

Lørdag 19.02 – kl.19:00-19:45, Kjøp billetter her.

Generelt om Bien Basar

Bien Basar holder til i Kjøttbasaren, midt i det historiske sentrum av Bergen. Restauranten serverer norsk mat, på en spansk måte, som tapas. De presenterer vestnorske råvarer på en elegant, men enkel måte, både når det kommer til drikkevarer og mat. Menyen består av mange ulike småretter som man enten kan dele eller nyte helt alene. Stemningen gir assosiasjoner til de kontinentale restaurantene og matmarkedene. Den store romfølelsen og buene under taket gir en unik stemning.