• 17 - 20 Februar

Lysverket

Lysverket åpner for lunsj, og på menyen står klassikeren skalldyrtallerken og spesielle Burgundviner på glass.

Lysverket

Lysverket åpner for lunsj, og på menyen står klassikeren skalldyrtallerken og spesielle Burgundviner på glass.

Fakta

Telefon
+47 55 60 31 00

Nettsted
http://lysverket.no/

Adresse
Rasmus Meyers allé 9, 5015 Bergen

Under Bergen Sjømatfestival

Skalldyr- og Burgundfest lørdag 19. februar fra kl.12-14:00. For bordreservasjon send mail til: booking@lysverket.no

Smakskurs lørdag 19.02, kl.17:30-18:15 – En smak av “Golfstrømmen”, Lysverket, på Kulturhuset i Bergen: Christopher Haatuft fra Lysverket er kjent for sin kreativitet og internasjonale teft. Nylig har han etablert seg i USA med en sjømatrestaurant. På dette smakskurset vil han vise retter fra sjømatrestauranten sin «Golfstrømmen» i Houston, Texas. Det blir smaksprøver på ceviche, classic caviarservice med pekankrem og helfritert fisk. Prisen for kursene er 625,- eller 490,- med BT Fordel. Kjøp billetter her.

Kort om

Generelt om Lysverket

Lysverket tilbyr lokal sjømat og kjøtt tilberedt på grill. Menyen er basert på moderne og nyskapende tilberedning av tradisjonsrik mat og restauranten har et nært forhold til produsentene. Bestill rettene hver for seg eller få hele smaken av Lysverket gjennom deres faste meny. På Lysverket vil du oppleve et kreativitet kjøkken i en pulserende og moderne restaurant. Restauranten ligger inne på kunstmuseet Kode 4, midt i hjertet av Bergen med utsikt over Rasmus Meyers Allé, Lille Lungegårdsvannet, Festplassen, Fjellsiden og Fløyen.