• 17 - 20 Februar

Restaurant 1877

Skalldyrlunsj med 10 serveringer. 1877 setter fokus på skjell og skalldyr, og dets enorme smaksbilde.

Restaurant 1877

Skalldyrlunsj med 10 serveringer. 1877 setter fokus på skjell og skalldyr, og dets enorme smaksbilde.

Fakta

Pris for skalldyrlunsj
1000,-

Tidspunkt for festivalkonsept
Lørdag 12:00-14:00. Arrangementet slutter kl. 16:30.

Telefon
+47 928 71 877

Adresse
Vetrlidsallmenningen 2, 5014 Bergen

Nettsted
http://www.restaurant1877.no/

Restaurant 1877 under Bergen Sjømatfestival

Bli med på 10-retters skalldyrparade til lunsj. Kjøkkensjef Nikolas Carlsen setter sammen 10 serveringer med fokus på skjell og skalldyr, og dets enorme smaksbilde.

Smakskurs fredag 18.02, kl.16:00-16:45

En smak av Restaurant 1877 på Kulturhuset i Bergen: Kjøkkensjef Nikolas S. Carlsen byr på en parade av sine sjømat-favoritter med kamskjell og o-skjell fra Scalmarin, og modnet Glitne-kveite. På dette kurset kommer du “behind the scenes” med Restaurant 1877 og får lære ulike sjømatteknikker fra kjøkkensjefen. Du får servert nydelige små smaker på rettene og perlende sider fra Hardanger i glasset. Prisen på kursene er 625,- eller 490,- med BT Fordel. Kjøp billetter her.

Kort om

Generelt om 1877
1877 serverer tradisjonell lokalmat på en elegant måte, med et moderne særpreg. Hver ingrediens har sin unike historie som servitørene formidler med innlevelse. Her blir sesongens beste råvarer tilberedt med kjærlighet og kunnskap. Du kan velge en 3-retters eller 5-retters meny. Hva som står på menyen varierer  med årstidene. Kokkene henter inspirasjon og kreativitet fra et nært forhold til den vestnorske naturen og de lokale bøndene og fiskerne. Restaurant 1877 er en tradisjonell, men moderne restaurant i hjertet av Bergen sentrum. De holder til på tradisjonsrike Kjøttbasaren, som er det gamle kjøttmarkedet i Bergen. Her sitter det mye historie i veggene. Interiøret er originalt og kjennetegnes av messing-, murstein- og tredetaljer. Betjeningen på 1877 er joviale og engasjerte og tilfører en ekstra dimensjon til måltidet. Vinene og maten serveres med små anekdoter som gjør serveringen like minneverdig som den utsøkte maten.