fbpx

Fish me

Fish me tilbyr kortreist sjømat av høy kvalitet. De har sprell levende fisk og skalldyr, og annen sjømat som leveres fra lokale leverandører hver eneste dag.

Fish me

Fish me tilbyr kortreist sjømat av høy kvalitet. De har sprell levende fisk og skalldyr, og annen sjømat som leveres fra lokale leverandører hver eneste dag.

Fakta

Adresse
Torghallen på Fisketorget i Bergen.
Strandkaien 3, 5013 Bergen

Telefon
+47 450 23 000

Nettsted
http://fishme.no/

Under Bergen Sjømatfestival

Festivalmeny på Fish me: Fish me serverer festivalmeny med skreimølje under hele festivalen. Skreimølje meny hos Fish me i festivalperioden:

Forrett:

Sprøstekte torsketunger, serveres med karamellisert løk og tartarsaus.

Hovedrett:

Skreimølje, serveres med poteter, gulrøtter og smeltet smør med gressløk.

Dessert:

Lokal økologisk iskrem/sorbet m/frukt

Pris: 695,-. Drikkepakke: 395,-

Bestill bord her: www.fishme.no

Sushikurs for barn: Det arrangeres sushikurs for barn i fire puljer fra kl.10-12 lørdag 19.februar. Det vil si at kurset varer i 30 min i 4 omganger slik at flere har mulighet til å delta. Meld deg på her.

Sjømatrebus hos Fjellskål og Fish me i Mathallen på Fisketorget: Lørdag 19.02, i åpningstidene, kan man gå innom å gjennomføre en rebus med ulike oppgaver og spørsmål. Her er det ingen påmelding, så det er bare til å møte opp!

Kort om Fish me

Mattilbud og spesialiteter
Fish me holder til på Fisketorget i Bergen og er en restaurant og en fiskehandler med mer enn 30 års erfaring. De har sprell levende fisk og skalldyr, nykokte delikatesser, og annen lokal sjømat som leveres fersk hver eneste dag. Fish me tilbyr kortreist sjømat av høy kvalitet og tilbyr spesialiteter som persetorsk og gravlaks. De har også en egen sushidisk.

Atmosfære
Restaurantens ligger like ved Strandkaien. Herfra er det kort vei til havet. Maten er fersk og kan nytes med en flott utsikt over Vågen.