fbpx

Damsgård

Moderne nabolagsrestaurant. Spesialiserer seg på tørrmodnet kjøtt og tradisjonsmat på lokale råvarer

Damsgård

Moderne nabolagsrestaurant. Spesialiserer seg på tørrmodnet kjøtt og tradisjonsmat på lokale råvarer

Fakta

Adresse
Damsgårdsveien 62, 5058 Bergen

Telefon
+47 489 98 309

Nettsted
https://www.damsgaardrestaurant.no/

Under Bergen Sjømatfestival

Surf&Turf på Damsgård: Restaurant Damsgård tar tilbake 60-tallsfavoritten Surf&Turf under Bergen Sjømatfestival. Går du for rødvin eller hvitvin? Her står du fritt! Festivalmenyen er tilgjengelig fra torsdag 17. til lørdag 19. februar, i hele åpningstiden til restauranten, fra kl. 17 og 21. Her kan du reservere ditt bord.

Smakskurs lørdag 19.02, kl.16:00-16:45

Kurs på Kulturhuset i Bergen – En smak av Damsgård:

Kjøkkensjef Morten Klever fra Damsgård restaurant serverer nydelige smaker av kråkebolle og skrei. Klever har tidligere jobbet på anerkjente restauranter som Oscarsgate, Palace Grill og Strand restaurant, og har erfaring fra Kulinarisk Akademi. På dette smakskurset lærer han bort en av sine favorittteknikker til sjømaten hjemme. Maten serveres med nydelig lokal drikke i glasset, fra Aga Sideri som kommer for å presentere to av sine sidere. Damsgård er en av flere restauranter som eies og drives av Christopher Haatuft, som også står bak Lysverket og Hoggorm Pizza.

Kort om Damsgård

Mattilbud og spesialiteter på Damsgård 

Damsgård er en lun og moderne nabolagsbistro med amerikanske klassikere, tørrmodnet biff, kjøttkaker, småretter og egne spesialiteter.

Kjøttet leveres av små, bærekraftige gårdsslakteri på Vestlandet, og restauranten serverer enten entrecôte eller ytrefilet modnet på beinet. Om du ønsker, kan du velge selv fra modningsskapet eller la servitøren velge for deg. Ettersom kjøttet er skåret av et helt stykke, er det fett, sener og bein på biffen – men det er dette som gjør den til en biffopplevelse utenom det vanlige! Kjøttet  grilles over kull til medium-medium minus.

Atmosfære

Lun og avslappet nabolagsrestaurant med jovial og kunnskapsrik service, og variert meny.