fbpx

Allmuen Bistro

Menyen skifter daglig, men inneholder alltid et utvalg av grillet kjøtt, fisk og vegetariske alternativer. Maten som serveres er moderne og inspirert av hele verden.

Allmuen Bistro

Menyen skifter daglig, men inneholder alltid et utvalg av grillet kjøtt, fisk og vegetariske alternativer. Maten som serveres er moderne og inspirert av hele verden.

Fakta

Telefon
+47 919 18 008

Nettsted
http://www.allmuenbistro.no/

Adresse
Valkendorfsgaten 1b, 5012 Bergen

UNDER BERGEN SJØMATFESTIVAL

Smakskurs lørdag 19.02, kl. 14:30-15:15 – En smak av Allmuen på Kulturhuset i Bergen:

Plukkfisken på Allmuen har vært en stor hit siden dag én, og er et utmerket eksempel på rettene som har gjort restauranten til et favorittsted i Bergen. På dette kurset får du smake Allmuens signaturrett i klassisk variant, sammen med kjøkkensjef Johan Pietris nytolkning av retten. Pietri kommer opprinnelig fra Aarhus og med seg i bagasjen har han erfaring fra Michelin-restauranter som Kong Hans Kælder og Kokkeriet i København og Belcanto i Lisboa. Gled deg til to helt ulike varianter av plukkfisk og nydelig lokale dråper i glasset fra Store Naa Siderkompani. På dette kurset får du en smak av Allmuens nye kjøkkensjefs unike stil.

Prisen for kursene er 625,- eller 490,- med BT Fordel. Kjøp billetter her.

KORT OM Allmuen Bistro

Generelt om Allmuen

Menyen som skifter daglig, inneholder alltid et utvalg av grillet kjøtt, fisk og vegetariske retter. Restauranten bruker lokale råvarer i sesong, og kombinerer dem gjerne med smaker fra østen. Maten er hverdagslig men inspirert av den moderne kulinariske retningen. Her får du både enkle småretter og full smaksmeny. Restauranten tilbyr vegetarianske og veganske alternativ, og glutenfri mat. Navnet «Allmuen» betyr folket i sin helhet. Som navnet indikerer er dette en uformell bistro og bar med smaker for enhver. Lokalet er preget av moderne rustikk med grønne planter i vinduet. Bordpynten er minimalistisk og enkel, noe som bidrar til en avslappet og stilren atmosfære.