Bjerck Restaurant & Bar

Fiskesuppeonsdag, siderlunsj med østersbar og skreimiddag. Det er mye å glede seg til på Bjerck under Bergen Sjømatfestival.

Bjerck Restaurant & Bar

Fiskesuppeonsdag, siderlunsj med østersbar og skreimiddag. Det er mye å glede seg til på Bjerck under Bergen Sjømatfestival.

Fakta

Prisklasse
3-retter med viner, pakkepris 935,-
Kun mat 585,-
Pris østers 35,-/45,-
Hele og halve glass med cider 95,- og 55,-

Veiledende åpningstider

Mandag 16.00 – 23.00
Tirsdag – Torsdag 12.00 – 00.00
Fredag og Lørdag 12.00 – 01.00
Søndag 12.00 – 23.00

Telefon
+
47 55 32 55 55

Adresse
Torgallmenningen 1A, 5014 Bergen

Nettsted
https://bjerck.no/

Bjerck Restaurant & Bar under Bergen Sjømatfestival

Bjerck tjuvstarter festivalen med fiskesuppeonsdag den 10. mars. Da er de vert for verdensmesterskapet i bergensk fiskesuppe – og serverer bergensk fiskesuppe hele dagen.

Lunsj torsdag – lørdag, kl.12-15: Siderlunsj med østersbar: Ta et dypdykk i østersbaren og nyt forfriskende lokal sider i restauranten når Bjerck inviterer til østers- og siderlunsj med Edel Sider. Arita fra Edel Sider kommer på besøk i restauranten lørdag fra kl. 12-15.

Middag torsdag – lørdag, kl.16-21: Skrei & Beaujolais: 3-retters meny.

Generelt om Bjerck

Bjerck Restaurant & Bar er opptatt av å skape god stemning og digge matopplevelser. De mener at god mat ikke trenger å være dyr, og at de beste opplevelsene skapes i en kombinasjon av friske råvarer, spennende utvalg og engasjerte medarbeidere. Bjerck Restaurant & Bar er et konsept startet av Adam Bjerck og Co. Adam har vært en del av det norske kokkelandslaget og hans lidenskap for gode matopplevelser, har nå gjort ham klar til å oppfylle sin livslang drøm om å starte sin egen restaurant. En moderne brusj-servering eller kjøkkensjefens 3-retter? Bytur med gjengen, feiring med familien, date med kjæresten, eller bare litt spenning i hverdagen? Hos Bjerck kan du reservere bord til alle anledninger, store og små. Restauranten har en fantastisk utsikt over Bryggen i Bergen og en spennende meny med lokale smaker.