fbpx

Bryggen Tracteursted

På Bryggen Tracteursted kan du oppleve bergensk og vestlandsk matkultur fra hansatiden til nåtiden.

Bryggen Tracteursted

På Bryggen Tracteursted kan du oppleve bergensk og vestlandsk matkultur fra hansatiden til nåtiden.

Fakta

Telefon
+47 55 33 69 99

Adresse
Bryggestredet 2, 5003 Bergen

Nettsted
https://www.bryggentracteursted.no/

Bryggen Tracteursted under Bergen Sjømatfestival

Festivalmeny med smaker fra havet i form av deres «Smakfulle Småtterier». Fra torsdag 17. februar til lørdag 19. februar serverer de en sjømatsbrikke med blåskjell, kveite, sjøkreps og kamskjell. Det hele serveres med spennende og smakfullt tilbehør. Nyt en kveld med havets beste råvarer i historiske lokaler på Bryggen.

Pris kr. 575,- per person

Om «Smakfulle Småtterier»:

Små delikate retter med særpreg gir et innholdsrikt og smakfullt måltid og serveringsmåten er en sosial opplevelse! Det norske kjøkken med sine mange spesialiteter egner seg spesielt godt til denne type servering.

Bestill bord her: https://booking.gastroplanner.no/tracteursted/t

Generelt om Bryggen Tracteursted

På Bryggen Tracteursted kan du oppleve bergensk og vestlandsk matkultur fra hansatiden frem til i dag. Menyen baseres på tradisjonelle norske retter og ingredienser, som hval, pinnekjøtt, lammekjøtt og skalldyr. Rettene presenteres som norsk tapas, og gir deg en unik mulighet til å smake på store deler av menyen. Kombiner gjerne rettene med et smaksbrett bestående av norsk øl og akevitt. Restauranten har alltid et tilbud om vegetarretter på menyen. Nyt et godt måltid i historiske omgivelser på Bryggen i Bergen. Du kan velge å sitte inne i restauranten, ute på bryggen eller i restaurantens egen bakgård. Uansett hva du velger er særpreget fra hansatiden tilstede.