Marg & Bein
«Skjellsettende smaksopplevelser» i regi av årets sjømatkokk 2021
«Skjellsettende smaksopplevelser» i regi av årets sjømatkokk 2021
Fakta
Under Bergen Sjømatfestival
Sjømat og sider: Kjøkkensjef Lilliana Haaland, årets sjømatkokk 2021 disker opp med en seksretter sjømatmeny basert kun på Norske råvarer, merk bestillingene med sjømatmeny når dere reserverer bord. Menyen er tilgjengelig fra 17 – 19. februar fra kl 18:00. Prisen er 965,- for meny og 750,- for siderpakke. Her kan du bestille bord
Kort om Marg & Bein
Marg & Bein er opptatt av å gi gjestene nye smaksopplevelser. Derfor bytter de meny fra uke til uke. Restauranten bruker nærmest utelukkende norske råvarer og spesialiserer seg på oksekjake, margbein og fisk. På denne nabolagsrestauranten serverer de raffinert mat laget på hele dyret, med inspirasjon fra England, Frankrike og Skandinavia. Marg & Bein ligger midt i byens universitetsmiljø på Høyden i Bergen, og er omringet av flotte murhus i alle slags farger. Restauranten har moderne store vinduer og hvite vegger som gjør lokalet åpent og lyst. Det er likevel er det lunt inne på restauranten, der skandinavisk design er blandet med antikke møbler og stolene er kledd med varme saueull.