fbpx

Bare Vestland

Velkommen til «sjøsmaker» med Sjøsaker. Bare Vestland viser deg mulighetene med tare. Det bli tare i alle retter på menyen – også i desserten!

Bare Vestland

Velkommen til «sjøsmaker» med Sjøsaker. Bare Vestland viser deg mulighetene med tare. Det bli tare i alle retter på menyen – også i desserten!

Fakta

Prisklasse:
Enkle retter 185,-
Kjøkkenet bestemmer 4 retter 550,-
Kjøkkenet bestemmer 6 retter 695,-

Veiledende åpningstider
Torsdag – Lørdag 17:00 – 22:00

Telefon
+47 919 00 456

Nettsted
www.barevestland.no

Adresse
Torgallmenningen 2, 5014 Bergen

Kort om Bare Vestland

Bare Vestland under Bergen Sjømatfestival
Sjøsmaker med Sjøsaker. Smak deg gjennom mulighetene med tang og tare når Bare Vestland slår seg sammen med Tekslo Seafood og inviterer til «sjøsaker»-middag. Det blir tang og tare i alle retter – også til dessert! Prisbelønte Fjåk stiller med håndlaget sjokolade fra Hardanger og lover dessert med ekte lokal identitet. Velg enkeltretter fra menyen eller la kjøkkenet bestemme. Her er alle muligheter åpne.

Generelt om Bare Vestland
Burger. Blåskjell. Øl. Sider. Maten på Bare Vestland er et samarbeid mellom gründer Morten Tungesvik og kjøkkensjef John Eric Miccio. Fra hode til hale er prinsippet med hovedvekt på lokale råvarer fra bønder og fiskere på vestlandet. Bare Vestland ligger ned en trapp på Vågsallmenningen. Interiøret er en krysning mellom tradisjonell rustikk og moderne bar. De har en åpen kjøkkenløsning som gjør at gjestene kan se maten bli tilberedt.