Bien Restaurant
Sjømat-IZAKAYA på Bien. Nabolagsrestaurant og vinbar i unike lokaler fra 1930-tallet.
Sjømat-IZAKAYA på Bien. Nabolagsrestaurant og vinbar i unike lokaler fra 1930-tallet.
Fakta
Prisklasse
695,- for tre-retters meny
Veiledende åpningstider
Onsdag – Lørdag: 17:00- 23:00
Telefon
+47 55 59 11 00
Adresse:
Fjøsangerveien 30, 5054 Bergen
Kort om Bare Restaurant
Under Bergen Sjømatfestival
Bien disker opp med sjømat-IZAKAYA fra torsdag til lørdag. Det blir en flerretters servering med skalldyr, miso-persetorsk, dessert og sider – slik bare Roy, Gard og Petter kan.
Generelt om Bien Restaurant
Bien er alltid på jakt etter de aller beste råvarene, fortrinnsvis fra eget nærmiljø. Gjennom snart ti års drift har de knyttet mange gode kontakter med lokale leverandører, både på fisk, kjøtt, grønnsaker, og drikkevarer. I den lyse delen av året, drar de ukentlig ut i skog og mark for å plukke planter, sopp og bær til kjøkkenet. På denne måten setter de sitt personlige signatur på alle rettene som passerer svingdørene. Bien Restaurant er en trivelig nabolagsbistro og vinbar med mange spennende matkonsept gjennom hele året. Bien restaurant var det første stedet Bien åpnet, i 2006. Restauranten ligger i lokalene til det gamle apoteket på Danmarksplass, hvor de har beholdt stilen som preget apoteket da det var i drift på 30-tallet. Lokalene er faktisk fredet etter Lov om kulturminner. Restauranten har tatt navnet Bien etter det gamle apoteket.