Munken Bistro
Munken Bistro serverer moderne peruansk mat, med sin egen vri.
Munken Bistro serverer moderne peruansk mat, med sin egen vri.
Fakta
Prisklasse
Lunsj: À la carte 140-170 kr. 3-retter til 225 kr
Middag: 5-retter 750 kr
Veiledende åpningstider
Åpent alle dager.
Lunsj 11:00-16:00
Middag 18:00-21:30
Telefon
+47 47 46 24 55
Nettsted
https://www.munken.no/
Kort om Munken Bistro
Adresse
Kaigaten 20, 5016 Bergen
Festivalkonsept
VESTLAND + PERU: Munken Bistro setter sammen en unik festivalmeny med lokale råvarer fra regionen. Her finner du smaker fra produsenter som Alde, 7-fjell og Kandal Kjøtt. Restauranten har satt sammen både á la carte og fem retters meny spesielt til dere som besøker festivalen. Á la carte fra 120,- Fem retter 650,-
Munken får besøk av følgende produsenter under sitt festivalprogram torsdag til lørdag:
-Torsdag kl.14 kommer Eirik fra Store Naa Siderkompani.
-Fredag kl. 18 kommer Tina fra 7-fjell for å prate om ølpairing
-Fredag kveld er Paul og fruen fra Kandal kjøt på besøk for å fortelle om sin småskala kjekjøtt-produksjon.
Mattilbud og spesialiteter
Munken serverer peruansk mat, med sin egen vri. De har det gøy på kjøkkenet, og liker å eksperimentere med spennende smaker. Munken legger sin stolthet i at alle rettene lages fra grunnen av, med ferske råvarer av god kvalitet.
Menyen på Munken er stadig i endring. Her kan du vandre gjennom peruanske spesialiteter blandet med mer eller mindre kjente norske og internasjonale retter. Dette i tråd med de viktigste drivkreftene bak Peru sitt fantastiske kjøkken: mangfold i ingredienser og diversitet blant de som tilbereder dem.
Atmosfære
Tidligere holdt Munken til i Klostergaten. Nå har restauranten flyttet til Kaigaten 20, til nye flotte lokaler.