Nama
Fakta
Under Bergen Sjømatfesitval
Nama skal ha en smaksmeny første dagen av festivalen, torsdag 17.februar. Denne menyen består av:
Edamame med havsalt
Norske østers
Kamskjell fra Hitra tilberedt på robatagrillen med yuzu espuma, lime, shiso og nori perler
Utvalg av Nigiri og Maki
Monkfish, sautert shimeji-sopp, kål, tosazusaus og purrechips
Vanilje ostekake med mangodressing
Trykk her for å bestille festivalmenyen hos Nama
Kort om Nama
Nama er en asiatisk restaurant i Bergen som tilbyr ulike retter innenfor japansk fushion. På menyen finner du blant annet sushi, samt kjøtt og fisk grillet på robatagrill. Menyen på Nama inneholder en kombinasjon av japansk robatayaki cuisine, izakaya stil og sushi-bar. Konseptet er lagt opp slik at du bestiller flere ulike retter som kan deles ved bordet. Alle rettene er laget på asiatisk vis med et fokus på kvalitet som alltid har vært deres ledestjerne, og med et fokus på ferske råvarer. Her kan du forvente deg fantastiske smaker og ypperlig service.